Kaupan ehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Annele Salonen Tmi, y-tunnus 0995369-2.

Yhteystiedot

Sähköposti: mb@makebra.fi
Puhelin: 045 2663590
Postiosoite: Pirkkalaistie 1, 37100 Nokia
Tältä sivustolta (makebra.fi) tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta makebra.fi ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Visma Pay

Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

  • Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.
  • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
  • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
  • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Tilisiirto

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan yrityksen tilille, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Käsittelemme tilauksen toimistoaikana kun maksu on suoritettu. Pidämme varausta 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Paypal

Pay Pal toimii maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana puolestamme. Tämä tarkoittaa, että pankki- tai luottokorttitietosi välittyvät suoraan Pay Palille, eikä niitä missään vaiheessa luovuteta meille.

ePassi

Ohje ePassilla maksamiseen löytyy täältä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme valmiiksi tulostetut kaavat Postin XXS-pakettina.

  • Postin XXS-paketti 5,90€

Vaihto- ja palautusehdot

Digitaalisia tuotteita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Tuotteiden käyttö

Make Bra -kaavat on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen harrastajamaiseen käyttöösi.

Ellei toisin ole nimenomaisesti sallittu, et saa:

  • Myydä, jakaa, kopioida, siirtää tai muuten luovuttaa mitään Make Bra -kaavaa tai sen sisältöä kenellekään toiselle henkilölle.
  • Et saa antaa kolmannen osapuolen hyötyä tai käyttää ostamaasi Make Bra -kaavaa tai sen sisältöä millään tavalla.*
  • Jakaa pääsyä ostamaasi Make Bra -kaavaan tai sen sisältöön, luovuttamalla salasanan ja käyttäjätunnuksen asiakastietoihisi.

*Jos käytät Make Bra -kaavoja ompelukursseillasi, jokaisen osallistujan tulee tilata itselleen kaava verkkokaupastamme. Tämän sijaan voit hankkia itsellesi kurssilisenssin.

Ongelmat tuotteessa, tilauksessa tai kuljetuksessa

Mikäli tuote on vioittunut tai on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos kirje on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta tärkeää

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Emme takaa tai vakuuta, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä tai virheetöntä.