Make Bra – alusvaatekaavakauppa

Make Bra on suomalainen alusvaateompeluun erikoistunut käsityösivusto ja verkkokauppa.  Myymme  alusvaatekaavoja, jotka voit tulostaa omalta koneeltasi tai tilata ne valmiiksi tulostettuina.  Lisäksi tutustutamme asiakkaitamme alusvaateompelun saloihin kursseillamme.

Sew Comfy Bra ompelukaava

“Olen erikoistunut rintaliivien kaavoitukseen ja kehittänyt niiden valmistusmenetelmää vuosia tehden siitä aina vaan sujuvamman. Sinä voit opiskella sitä ilmaisten ompeluohjeidemme avulla tai osallistumalla kurssillemme. Edelleenkin tuntuu uskomattomalta, että rintaliivit voi ommella käyttämällä ainoastaan kotiompelukonetta!

On ollut ilo levittää alusvaateompelun ilosanomaa kaikkialle maailmaan
Lähes kaikilla maailman käsitöitä tekevillä naisilla näyttää olevan yhteistä se, että arki kuluu tehden toisten unelmia ja toiveita todeksi. Tekemällä itse omat alusvaatteesi voit ja saat keskittyä vain itseesi ja toteuttaa ne villeimmätkin alusvaateunelmasi.”

Nautinnollisia ompeluhetkiä
toivottaa Annele

Make Bran omistaa suomalainen yritys Annele Salonen Tmi. Verkkokauppamme on toiminut vuodesta 2011 alkaen ja alusta asti olemme toimittaneet kaavoja ja tarvikkeita ympäri maailman. Tarvikemyynti siirtyi vuoden 2021 alusta suuremmille hartioille, Ullakalle. Ullakasta saat samat tarvikkeet ja materiaalit kuin meiltä aiemmin.