Make Bra

Make Bra on suomalainen käsityösivusto ja verkkokauppa alusvaateompelijoille. Myymme alusvaatekaavoja ja alusvaateompeluun soveltuvia, laadukkaita eurooppalaista alkuperää olevia ompelutarvikkeita. Lisäksi tutustutamme asiakkaitamme alusvaateompelun saloihin kursseillamme.

Olemme erikoistuneet rintaliivikaavoihin ja niissä erityisesti vuorillisiin malleihin. Olemme kehittäneet valmistusmenetelmää vuosia tehden siitä aina vaan sujuvamman. Sinä voit opiskella sitä ilmaisten ompeluohjeidemme avulla tai osallistumalla kurssillemme. Uskomatonta, että voit ommella rintaliivit käyttämällä ainoastaan kotiompelukonetta!

Make Bran omistaa suomalainen yritys, Annele Salonen Tmi. Verkkokauppamme on toiminut vuodesta 2011 alkaen ja alusta asti olemme toimittaneet kaavoja ja tarvikkeita ympäri maailman.

On ollut ilo levittää alusvaateompelun ilosanomaa kaikkialle maailmaan!

Lähes kaikilla maailman käsitöitä tekevillä naisilla näyttää olevan yhteistä se, että arki kuluu tehden toisten unelmia ja toiveita todeksi. Tekemällä itse omat alusvaatteet voi ja saa keskittyä vain itseensä ja toteuttaa villeimmätkin alusvaateunelmansa. Ne ihan omat.

Nautinnollisia ompeluhetkiä
Toivottaa Annele


Video Eeva Leskinen