Make Bra kaavojen käyttöoikeus

Make Bra kaavojen käyttö – oikeudet ja rajoitukset

Make Bra kaavat ovat tekijänoikeuslain alaisia ja oikeudet omistaa Annele Isomäki. Kaavojen tekeminen on aikaa vievä ja työläs prosessi. On tärkeää, että asiakkaana ymmärrät sen arvon ja noudatat tekijänoikeuslakia. Make Bra kaavat on siis tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Niiden jakaminen kolmannelle osapuolelle tiedostona tai paperikaavana on kielletty.

Yksityiskäyttö

Saat siis vapaasti tulostaa, kopioida, muokata ja muuntaa kaavaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi, mutta et saa jakaa kaavaa tiedostona tai paperiversiona tutuille etkä tuntemattomille.

Yritykset

Make Bra kaavat on tarkoitettu harrastajakäyttöön ja yritykset eivät saa käyttää niitä omaan tuotantoonsa. Yritys on hyvien tapojen mukaisesti velvollinen hankkimaan kaavat joko teettämällä ne kaavoja tekevässä yrityksessä tai palkkaamalla mallimestarin yritykseen. On reilua maksaa kunnollinen korvaus alalla työskentelevile ihmisille. Yritys ei myöskään saa käyttää kaavaa pohjana omille muunnelmilleen.

Mittatilaustyö

Voit ommella asiakkaallesi mitattilaustyönä asuja kaavoillamme. Tilaathan jokaiselle asiakkaalle oman kaavan.

Harrastustoiminta

Jos haluat käyttää kaavojamme omilla kursseillasi, on se täysin mahdollista. Varmista, että jokainen osallistuja tilaa oman kaavan.
Voitte tilata kaavat ja kaaret myös yhtenä pakettina.
Kysy lisää