Tietosuojakäytäntö

Asiakasta koskevat tiedot rekisterissämme

Kun ostat jotakin verkkokaupastamme niin osana osto- ja myyntiprosessia keräämme henkilökohtaisia tietoja kuten nimi, osoite ja sähköpostiosoite. Rekisteröityessäsi meille jää asiakasnumerosi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Rekisterissämme olevia tietoja käytetään ainoastaan asiakkuuteen liittyvään yhteydenpitoon ja toimenpiteisiin. Tietoja ei myydä eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Emme myöskään näe tai käsittele pankki- tai luottokorttitietojasi maksutapahtuman yhteydessä eikä niistä jää tietoja rekisteriimme.

Linkit sivuillamme

Emme vastaa ulkopuolisten sivustojen, joille siirryt klikkaamalla sivuillamme olevia linkkejä, tietosuojakäytännöistä. Se saattaa poiketa omastamme ja siksi suosittelemme, että tutustut niihin huolellisesti.

Turvallisuus

Suojataksemme rekisterissämme olevia henkilökohtaisia tietojasi, noudatamme varotoimia ja seuraamme alan parhaita käytäntöjä, jotta voimme varmistaa, etteivät tiedot katoa, niitä ei käytetä väärin eivätkä ne paljastu kolmansille osapuolille.

Tietojen poisto

Voit koska tahansa ilman perusteluja pyytää poistamaan tietosi rekisteristämme . Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjeitse.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Muutokset tulevat voimaan heti kun ne on julkaistu verkkosivuillamme. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle, että se on päivitetty, niin että olet tietoinen mitä tietoja keräämme, kuinka ja missä olosuhteissa mahdollisesti käytämme niitä.

Jos myymme verkkokauppamme tai se yhdistetään toiseen yrityksen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme edelleen myydä tuotteita sinulle.