Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Päivitetty 2.2.21

Rekisteriä ylläpitää Annele Salonen Tmi ja rekisterinpitäjää edustaa Annele Isomäki.

Yhteystiedot:
Annele Salonen Tmi
Risuharjunkatu 27
33300 Tampere
Puhelin 045 2663590

Ota yhteyttä

Asiakasta koskevat tiedot rekisterissämme ja niiden käyttötarkoitus

  • Rekisterissämme olevia tietoja käytetään ainoastaan asiakkuuteen liittyvään yhteydenpitoon ja toimenpiteisiin. Tietoja ei myydä eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.
  • Emme myöskään näe tai käsittele pankki- tai luottokorttitietojasi maksutapahtuman yhteydessä eikä niistä jää tietoja rekisteriimme.

Asiakasrekisterit

REKISTERIN NIMI: Asiakkaat
Kun teet ostoksen verkkokaupassamme niin osana osto- ja myyntiprosessia keräämme henkilökohtaisia tietoja kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, IP-osoite sekä tiedot tilaamistasi tuotteista.

Rekisteröityessäsi meille jää edellä mainittujen tietojen lisäksi asiakasnumerosi ja käyttäjätunnuksesi sekä automaattisesti luotu salasanasi. Voit koska tahansa vaihtaa salasanasi Oma tili -sivulla.

  • Asiakkaat -rekisterin tietoja käytetään tilausten käsittelyyn.

REKISTERIN NIMI: Uutiskirjeen tilaajat
Tilatessasi uutiskirjeemme, rekisteriimme jää nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

  • Uutiskirjeen tilaajat -rekisterin tietoja käytetään uutiskirjeiden lähettämiseen.

REKISTERIN NIMI: Kurssilaiset
Ilmoittautuessasi kursseillemme keräämme henkilökohtaisia tietoja kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, mitat ja valmisliivikoko.

  • Tietoja käytetään kurssin toteuttamiseen ja viestintään osallistujien kanssa kurssiin liittyvissä asioissa.

Turvallisuus

Suojataksemme rekisterissämme olevia henkilökohtaisia tietojasi, noudatamme varotoimia ja seuraamme alan parhaita käytäntöjä, jotta voimme varmistaa, etteivät tiedot katoa, niitä ei käytetä väärin eivätkä ne paljastu kolmansille osapuolille.

Tietojen poisto

Voit koska tahansa ilman perusteluja pyytää poistamaan tietosi rekisteristämme. Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjeitse.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, joten kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Muutokset tulevat voimaan heti kun ne on julkaistu verkkosivuillamme.