Make Bra menetelmä – verkkokurssi

19.00 sis. Alv:n 24%

Tervetuloa kurssille, jossa opit valmistamaan vuoritetut rintaliivit Make Bra -menetelmällä. Verkkokurssimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventyä rintaliivien valmistusprosessiin askel askeleelta ilman paineita.

Parasta kurssissa

Ammattimaiset opetusmateriaalit: videot, yksityiskohtaiset piirrokset ja selkeät tekstit tekevät oppimisesta vaivatonta ja tehokasta.

Joustava Oppimisympäristö: Kurssi tarjoaa pääsyn oppimisympäristöömme, jota voit käyttää missä ja milloin tahansa. Opi omassa rauhassasi ja oman aikataulusi mukaan, olitpa sitten kotona tietokoneesi äärellä tai liikkeellä älypuhelimellasi.

Modulaarinen Rakenne: Kurssi on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin, mikä helpottaa liikkumista eri osioiden välillä. Voit valita oppimisesi järjestyksen ja palata helposti aiempiin vaiheisiin.

“Kiitos aivan ihanasta ja todella selkeästä kurssista! Sain tehtyä aivan ensimmäiset itsetehdyt rintaliivit ikinä ja heti tuli sopivan kokoisetkin. Liivien ompelu ei ollutkaan niin vaikeaa, kun olin kuvitellut, mutta ilman verkkokurssia en olisi kyllä onnistunut. Kiitos vielä oikein paljon!”

– Johanna B

Tartu tilaisuuteen

Päästä luovuutesi valloilleen ja opi valmistamaan omat rintaliivisi Make Bra -menetelmällä. Liity mukaan ja aloita matkasi kohti laadukkaiden ja istuvien alusvaatteiden maailmaa!

MAKSUTAVAT

1) Osta kurssi täällä makebra.fi -verkkokaupassa ja käytössäsi on kaupan maksutavat. Rekisteröityminen kurssille tehdään puolestasi ja saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi vuorokauden sisällä maksun suorittamisesta (ma-pe).

2) Jos taas haluat päästä kurssille välittömästi maksun suoritettuasi, rekisteröidy kurssille täällä. Rekisteröitymisen jälkeen ohjaudut automaattisesti Paypalin sivulle maksamaan.

3) Voit ostaa kurssin ePassilla. Katso ohjeet maksamiseen täältä. Rekisteröityminen kurssille tehdään puolestasi ja saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi vuorokauden sisällä maksun suorittamisesta (ma-pe).