Julkaistu

Make Bra Virtuaali-Ommel 2021 tapahtumassa

Ommel-festarit järjestetään tänä vuonna verkossa 11.-13.6.21.

Make Bran ohjelma Virtuaali-Ommelissa

Make Bran ohjelma alkaa perjantaina klo 17 tapahtumassa Make Bran facebook sivulla. Liity tapahtumaan täällä!

11.6 klo 17 esittelen lyhyesti Make Bran kaavat, kerron koon valinnasta ja helpon testiliivin tekemisestä.

11.6 heti edellisen ohjelman päätyttyä jatketaan virtuaalikahveilla fb-livessä. Siellä voit kysellä alusvaateompelusta, malleista, mitoista ja muusta aiheeseen liittyvästä.

Lauantaina 12.6 klo 10-12 ommellaan yhdessä parhaat kesäalkkarit Boy Short -kaavalla. Ei enään reisien hankautumista helteellä! Opastan pitsilahkeisen version ompelun videolla, mutta samalla teet näppärästi pöksyt vaikka kokonaan puuvillaelastaanista.

Lauantain yhteisompelua varten tarvitset seuraavia tarvikkeita:

  • Boy Shorts kaava (kaavassa koot XS-2XL)
  • Taitekuminauhaa 80 – 120 cm. Voit käyttää vyötärön ja lahkeiden huolitteluun myös muita reunakuminauhoja. Ja pitsinauhalla huoliteltujen lahkeiden suitahan ei tarvitse huolitella!
  • Pieni pala joustavaa kangasta haarapalaan
  • Jos teet pitsilahkeiset pöksyt niin tarvitset joustopitsinauhaa n. 2 x reiden ympärys.

Liity myös Virtuaali-Ommel 2021 facebook-ryhmään niin pääset osalliseksi hienosta festaritarjonnasta koko viikonlopun ajan!


Nähdään pian!
-Annele

Julkaistu

Uusi alku

Tästä päivästä alkaen Make Bran toiminta keskittyy alusvaatekaavoihin ja kursseihin.

Hienoa, että tarviketarjonta Suomessa jatkuu silti. Pitkän linjan toimija, monenlaisiin käsityöalan tarvikkeisiin erikoistunut Ullaka ottaa alusvaateompelutarvikkeet valikoimiinsa ja myynti alkaa heti kun valikoima on heillä valmiina. Ullakasta tulet saamaan foamit, kaaret ja muut tarvikkeet – monen muun käsityötarvikkeen lisäksi.

Yhteistyössä Ullakan kanssa varmistamme, että jatkossakin saatte laadukkaat kaavat ja tarvikkeet läheltä.

💚 Annele

Julkaistu

Tarvikevaraston tyhjennys -50%

Helmikuun alusta  lähtien Make Bra palaa juurilleen eli kaavojen tekemiseen ja myymiseen sekä kurssien pitämiseen. Lopetamme tarvikemyynnin.

Nyt saat loput Make Bran varastossa olevat tarvikkeet puoleen hintaan.  Ale kestää sunnuntaihin 7.2 saakka.  Käytä kassalla koodia ‘ALE’. Kankaat ja pitsinauhat ovat jo alennettuun hintaan -50%, joten niistä ei enää tule lisäalennusta.  

Tarvikemyynnistä luopuminen ei juuri nyt olisi ollut ajankohtaista, ellen olisi joutunut viime vuoden lopulla pieneen onnettomuuteen, jonka seurauksena nilkkani ja kyynärpääni leikattiin. Toipuminen (varsinkin käden) vie sen verran kauan, että tarvikepuolen pyörittäminen tuli mahdottomaksi. 

Toivon, että jatkossakin alusvaateompelutarvikkeita saa Suomesta ja harrastus säilyy yhtä virkeänä kuin tälläkin hetkellä.

Itse aion vihdoin keskittyä opetusmateriaalien ja uusien kaavojen tekemiseen. Kiitän lämpimästi teitä kaikkia, jotka meidän tarvikkeita olette kymmenen vuoden aikana tilanneet ja toivon, että palaatte tänne aina kun tarvitsette laadukasta alusvaatekaavaa tai ompeluohjeita. Ja ties mitä uutta keksitään…

Annele

Julkaistu

Kauppa auki normaalisti!

Make Bra verkkokauppa on auki normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Noutoa ei kuitenkaan voi valita tällä hetkellä toimitustavaksi. Kaikki kevään kurssit siirretään eteenpäin ja järjestetään heti kun se on turvallista.

Turvallista oloa toivottaa
Annele