Julkaistu

Tarvikevaraston tyhjennys -50%

Helmikuun alusta  lähtien Make Bra palaa juurilleen eli kaavojen tekemiseen ja myymiseen sekä kurssien pitämiseen. Lopetamme tarvikemyynnin.

Nyt saat loput Make Bran varastossa olevat tarvikkeet puoleen hintaan.  Ale kestää sunnuntaihin 7.2 saakka.  Käytä kassalla koodia ‘ALE’. Kankaat ja pitsinauhat ovat jo alennettuun hintaan -50%, joten niistä ei enää tule lisäalennusta.  

Tarvikemyynnistä luopuminen ei juuri nyt olisi ollut ajankohtaista, ellen olisi joutunut viime vuoden lopulla pieneen onnettomuuteen, jonka seurauksena nilkkani ja kyynärpääni leikattiin. Toipuminen (varsinkin käden) vie sen verran kauan, että tarvikepuolen pyörittäminen tuli mahdottomaksi. 

Toivon, että jatkossakin alusvaateompelutarvikkeita saa Suomesta ja harrastus säilyy yhtä virkeänä kuin tälläkin hetkellä.

Itse aion vihdoin keskittyä opetusmateriaalien ja uusien kaavojen tekemiseen. Kiitän lämpimästi teitä kaikkia, jotka meidän tarvikkeita olette kymmenen vuoden aikana tilanneet ja toivon, että palaatte tänne aina kun tarvitsette laadukasta alusvaatekaavaa tai ompeluohjeita. Ja ties mitä uutta keksitään…

Annele